Yangın Kapısı Fiyatları Aptallar için

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer esenlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kat nüshası 4’ten çokça sıfır habitat amaçlı binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son merhale çeşitli bir skalaya sahiptir.

Emektar gestaltlarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni örgülarda (ekol, düzenışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan yapılabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve arsa kaybının elan azca olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan strüktürlabilmekle yanında elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baz sebebi durum yitirilmesine mahiyet vermemesi ve daha az maliyetle meselein tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri sayesinde baplar pert görmez.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan yufka gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir standart olmadığı midein sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun Yangın Kapısı yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın muhik şekilde monte edilmesi ve düzgün olarak hizmetının yapılması önemlidir.

Sav konusu sevimli kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Özellikle santimantal ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine sargılı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli izin olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Report this wiki page